Η NISSAN στηρίζει τις καινοτόμες ιδέες στην Ελλάδα


Η Nissan στηρίζει τη νέα γενιά της Ελλάδας!!

Αν πιστεύεις πως ένα ηλεκτρικό όχημα «made in Greece» μπορεί να αλλάξει τον τρόπο στις μετακινήσεις, αν ένα ρομπότ μπορεί να σε βοηθήσει στην καθημερινότητά σου ή ακόμα και όταν διαβάζεις ειδήσεις στο διαδίκτυο να ξέρεις ποιες είναι κανονικές και ποια είναι fake newsμ τότε η γενιά «Generation N» της Nissan είναι αυτή που δίνει τις απαντήσεις.

Όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερες καινοτόμες ιδέες και προτάσεις δεν είναι προϊόν φαντασίας αλλά πράγματα που υλοποιούν νέοι άνθρωποι που θέλουν να αλλάξουν τα δεδομένα.

Η κρίση έχει χτυπήσει για τα καλά τη χώρα μας και δεν βοηθά στην ανάπτυξη τέτοιων ιδεών, οπότε κάθε μορφής στήριξη μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να φέρει.




Η Nissan στηρίζει

Αυτός είναι και ο λόγος που η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Nissan, Νικ. Ι. Θεοχαράκης, δημιούργησε την Generation N με σκοπό να προβάλει τις προσπάθειες και να στηρίξει με τον τρόπο της, νέους που βλέπουν μπροστά.

Για δεύτερη χρονιά διοργάνωσε μία εκδήλωση για να παρουσιάσει τις μελλοντικές τάσεις, όπως τις βλέπουν και τις φαντάζονται οι νέοι. 


Το συγκεκριμένο ρομπότ το έχει κατασκευάσει Έλληνας

 
Για φέτος έχουν επιλεχτεί 19 εκπρόσωποι της Generation N. Νέοι άνθρωποι που διακρίνονται για το έργο τους σε τομείς όπως επιχειρηματικότητα, φυσικές επιστήμες, ιατρική, μηχανολογία, κοινωνική προσφορά, αθλητισμός κ.α.

Μέσα από 19 σύντομα videos οι πρωταγωνιστές της καμπάνιας παρουσιάζουν το αντικείμενο και το όραμά τους καλώντας το κοινό να τους στηρίξει με την ψήφο τους.





Δώρο ένα αυτοκίνητο

Ο καθένας από εμάς καλείται να επισκεφθεί την ιστοσελίδα που έχει φτιαχτεί γι' αυτό το σκοπό και να ψηφίσει εκείνους που θέλει να κερδίσουν, με τη Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. να επιβραβεύει τους 10 πρώτους, δίνοντάς τους από ένα αυτοκίνητο για έναν ολόκληρο χρόνο, υποστηρίζοντας έτσι έμπρακτα το όραμά τους.

Την ίδια στιγμή, όσοι από το κοινό ψηφίζουν, θα συμμετάσχουν σε κλήρωση, εκ των οποίων 3 τυχεροί θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό, για μια συναρπαστική εμπειρία καινοτομίας.


Για να δείτε τις ιδέες, να ψηφίσετε και να στηρίξετε τις προσπάθειεςτων νέων ανθρώπων πατήστε
ΕΔΩ

Η ομάδα των φοιτητών της σχολής μηχανολόγων-μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας δημιούργησε τη δική του αγωνιστική μοτοσυκλέτα...

Ο Αντώνης Τσαπατάκης είναι υποψήφιος στην Generation N




Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη