Η επίθεση των δολοφόνων του ΕΑΜ στο Μελιγαλά και τα εγκλήματα των υπάνθρωπων κομμουνιστών κατά της ανθρωπότητας


«ΚΟΧΛΑΖΕ ΤΟ ΑΙΜΑ…O Άρης, είπε: Να μη μείνει γατί ζωντανό. Σκαλοπάτι οι κομματιασμένοι στην Πηγάδα, για να ανέβουν με μια ανάσα οι ζωντανοί». Βρήκαμε τους τελευταίους επιζώντες. 73 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ. Η αλήθεια που μας έκρυψαν τα τέρατα του Στάλιν.


Όλα όσα θα δείτε, είναι αποτέλεσμα ιστορικής έρευνας. Χωρίς φόβο και πάθος. Η ωμή αλήθεια, Για όλα όσα μας έκρυψαν 73 χρόνια. Για όλα όσα το αριστερίστικο μπλοκ της ψευτοκολουτούρας του αίματος, έθαψε στα πηγάδια του θανάτου, με την εγκληματική συνδρομή όλων των ψευτοδεξιών κυβερνήσεων μετά το 1950 που το έπαιξαν πατριωτικές αλλά ήταν όλοι τους προδότες και πεμπτοφαλαγγίτες.
Λίγες ώρες πριν από την επίθεση των δολοφόνων του ΕΑΜ στο Μελιγαλά, η κατάσταση ήταν συγκεκριμένη και ξεκάθαρη. Πάνω από 7.000 ψυχές, κυνηγημένοι και τρομοκρατημένοι πολίτες και νοικοκυραίοι, από τα ανοσιουργήματα που διέπρατταν τα στίφη των ληστανταρτών στις γύρω περιοχές με προμαχώνα την Καλαμάτα, είχαν μαζωχτεί στην κωμόπολη της Μεσσηνίας. Φύλακες τους, οι ένοπλοι ταγματασφαλίτες . Το σκιάχτρο και η φοβέρα των Εαμοβούλγαρων… 


Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη